Droomkunst

Epoxy kunst met diverse materialen zoals kristallen en beton. Ieder werk een uniek pareltje voor aan de muur!

Femke Krock gebruikt vele materialen zoals acrylverf, marmermeel, beton, kristallen en epoxy. Ze maakt hiermee haar unieke kunstwerken. Zo ontstaan interessante combinaties, dieptes en schitteringen. Haar Droomkunst!

Door haar continue stroom aan creativiteit en de vraag naar het vereeuwigen van liefde, werkt Femke niet alleen onder haar eigen naam, maar heeft ze Droomkunst bedacht. Een naam die helemaal bij haar past. Ze heeft haar passie gevonden, ontdekt en ontwikkeld.

  • Epoxy kunstenaar
  • Kunstschilder
  • Memory artist

Vanaf kinds af aan is Femke opgegroeid met Kunst. Vroeger kwamen er vriendinnetjes uit de hele buurt op woensdagmiddag knutselen bij haar thuis, onder leiding van haar moeder (beeldhouwster). Tekenen, schilderen, boetseren, ze deden van alles. Later is het tekenen en schilderen gebleven.

Femke maakte jaren geleden al grotere schilderijen, maar erg goed was ze niet vond ze zelf. Ze miste iets. Een uitdaging, een ander materiaal. Jaren van ‘af en toe iets schilderen’ gingen voorbij toen plotseling haar hondje overleed. Hij was als een kindje voor haar, en ze kon hem niet loslaten. Ze wilde zo graag iets van hem bij zich houden, iets tastbaars.

Dus bestelde ze een medaillon waar ze een tandje in bewaarde. Maar dat was niet mooi, het zat er los in en Femke was bang dat het tandje stuk zou gaan. Op zoek naar iets anders, wat ze (desnoods) zelf kon maken bracht haar bij epoxy. Ze verdiepte zich volledig in dit medium, en na geruime tijd oefenen durfde ze er kostbare dingen in te gieten.

Niet lang daarna goot Femke voor veel mensen haartjes, as en bloemen in van hun dierbaren. Maar de roep naar het maken van Kunst bleef, en hoe waardevol het ook is, ze haalde uit alleen de herinnering items te weinig voldoening. Totdat ze weer ging ‘schilderen’, maar dit keer met epoxy.

Er ging een magische wereld voor haar open en ze was niet meer te stoppen. Overal goot ze epoxy overheen! Tafels, spiegels, én haar eigen werken. En zo groeide en groeide ze als kunstenaar…

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×