Heidi Siemes

Rijk aan patronen en kleuren die mens en natuur verbinden, dat is het prachtige signatuur van de schilderijen van Heidi Siemes.

Magische wereld

Heidi Siemes creëert een magische wereld waarin de schoonheid van de natuur en de verfijning van meestal vrouwelijke portretten samenkomen. Met haar oog voor detail en het gebruik van vele patronen en uitbundig kleurgebruik, weet ze leven in haar schilderijen te brengen.

Uniek karakter

Heidi werkt met acrylverf en een mix van o.a. acrylstiften, houtskool en bladgoud. Hiermee weet ze haar schilderijen een uniek karakter te geven. Heidi’s kunstwerken verrassen en verwonderen keer op keer, ze nodigen je uit om je te verliezen in een wereld van kleur en fantasie.
  • Kunstschilder

Heidi Siemes werd geboren in 1974 in Arcen.

School was niet zo haar ding. Ze was altijd aan het dagdromen en haar fantasieën vulden de pagina`s van haar schoolschriften met tekeningen.

Ze kwam terecht bij de Kasteeltuinen in Arcen waar ze jarenlang heeft gewerkt als dierenverzorger. Haar hart is sterk verbonden met de natuur en de dieren die daarin leven, wat altijd weer terug te zien is in haar werk. Ook haar reizen over de hele wereld zijn een belangrijke inspiratiebron.

De eerste jaren waren het vooral dot painting schilderijen. Deze inspiratie kwam van haar rondreis door australië die ze in 96/97 heeft gemaakt, waar ze in contact kwam met de aboriginal art. Na deze dot-painting periode zocht ze naar meer uitdaging en begon ze met portretten te schilderen, gecombineerd met botanische en decoratieve elementen.

Heidi werkt hoofdzakelijk met acrylverf, houtskool, pastelkrijt en acryl markers, meestal op linnen soms op groot kunststof canvas.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×