Monique Harmsen

Vrouwen met een sensuele uitdrukking, die bijna letterlijk stralen. Dat is de eigenheid die Monique in haar portretten legt. Iedere vrouw heeft iets mysterieus.

Monique Harmsen is tien jaar geleden begonnen met het volgen van teken en schilderlessen bij een docente aan huis wie geschoold is aan de Rietveld Academy te Amsterdam.

Na acht jaar wekelijks lessen te hebben gevolgd ben is zij maart 2020 een eigen atelier gestart als zelfstandig kunstschilder en schildercoach.

Door zichzelf steeds uit te dagen d.m.v. cursussen en masterclasses is zij zich blijven ontwikkelen. Recentelijk heeft Monique een Masterclass jaartraject Intuïtief portretschilderen afgerond bij kunstenares Yvon van Bergen, dit is ook een heel leerzaam traject geweest in haar verdere ontwikkeling als kunstenaar.

Femme Fatale

Vrouwen zijn haar inspiratiebron en zij vindt het prachtig om een mooie blik of en sensuele uitdrukking  vast te leggen op het doek, in iedere vrouw schuilt een ‘Femme Fatale’.

  • Kunstschilder

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×