A lazy afternoon, delicious

Door Mieke van Os

Beschikbaar

Varen in een bootje met vrienden, dwalen door de bossen, een duik nemen in verfrissend water. Volop genieten. U ook een fijne dag.

Kunstenaar
Mieke van Os
Titel
A lazy afternoon, delicious
Serie
Landschap Natuur Vrije tijd
Materiaal
Acrylverf, Mixed Media, Overig, olie pastels, antracietwashed houten baklijs, vernis, gesso
Afmeting
104 h x 104 w x 4 d cm
Oplage
Unicum
Verkoopprijs
€ 1380,00

Omschrijving

A lazy afternoon, delicious

Varen in een bootje met vrienden, dwalen door de bossen, een duik nemen in verfrissend water. Volop genieten. U ook een fijne dag.

Kunstenaars laten zich er al eeuwen door inspireren, onder wie de Neo-Impressionist George Seurat, met zijn beroemde stippen, maar ook Paul Gauguin die vooral het onzichtbare, de sfeer en het gevoel achter het beeld wilde laten zien. Ik houd van zijn zeer stille en geconcentreerde stijl, die de rust en eenvoud lijkt te weerspiegelen van het leven in een natuurlijke en vrije omgeving.

Volgens Kandinsky bevat elke kleur een vorm en ziel, spreekt elke kleur zijn eigen taal met zijn eigen expressie. Verschillende kleuren samen zorgen voor een innerlijke beleving bij de kijker. Verbeelding, spiritualiteit en intuïtie. U bent dus in goed gezelschap.

104 h x 104 w x 4 d cm

Acrylverf, mix media (olie pastels, ecoline, gesso, vernis), op aluminium plaat, voorkant ondertekend ’22,  frame achterzijde ondertekend ’22 antracietwashed houten baklijst, unicum, hangklaar.

#Guaguin, #Seurat, #FineArt, #Figuratief, #Landschap, #mensen, #bootje op water,  #acryl #aluminium, #groot formaat vierkant 104 cm x 104 cm, #€1000-€2000, lila magenta #turquoise, #Japans #Nederlands

[Indicatie verzendkosten* € 40, 00. Mocht volgens opgave van de verzender MyParcel  – PostNL dan wel DHL – het vrachttarief gelden in verband met afmeting/ wijze van verpakken / verzekerd versturen in NL, dan is dat ook het doorberekende verzendtarief voor verrekening. In overleg met u kan ik het werk ook persoonlijk overhandigen, met plezier!, tegen de kilometers retour  à  €0,21 per kilometer ;  de kosten voor het verpakken naar het buitenland evenals de verzendkosten kennen strikte voorschriften  en beide worden integraal doorgerekend, deze verschillen per continent.]

 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×