Abstract landschap Blowing Branches

Door Mieke van Os

Beschikbaar

Een abstract klein kunstwerk in gedekte kleuren. Uit de serie kleine werken, in een duo-opstelling.

Kunstenaar
Mieke van Os
Titel
Abstract landschap Blowing Branches
Serie
kleine werken
Materiaal
Acrylverf, Hout, Markers, Paneel
Afmeting
34 x 34 x 4
Verkoopprijs
€ 575,00

Omschrijving

Abstract landschap Blowing Branches. Ofwel waaiende takken.  Een abstract landschap met enkele stilistische takjes. Geometrische kleine vlakken in gedekte kleuren met een enkel goudaccent.  Het ene werk links onderaan en het andere werk rechts bovenaan. Er ontstaat daardoor een nadrukkelijke verbinding tussen de twee werken. Ieder werk op zichzelf vormt een klein kunstwerk. Ieder kunstwerk maakt deel uit van de serie kleine werken. De serie omvat duo’s, waarvan ieder tweeluik telkens een set vormt. Zo dus ook Blowing Branches. Combineer de set met bijvoorbeeld Orient of Myth of een andere set van de kunstenaar. Verschillende sets zijn met elkaar te combineren en hebben alle een neutrale lijst in dezelfde maatvoering. Met zijn tweeën, met zijn vieren, met zijn zessen of meer: met elkaar vormen ze een rustig samenhangend geheel.  Verandert u een keer van interieurinrichting of misschien wel van huis? Ook dan vinden de werken  altijd wel een plek waar ze goed tot hun recht komen.

De geschatte verzendkosten zijn € 40,00. Mocht het verzendhuis een hogere prijs hanteren, dan wordt deze doorberekend. Met plezier breng ik het tweeluik (€ 0,21  per kilometer, retour) naar u thuis.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×