Abstract Oosters landschap Oriënt

Door Mieke van Os

Beschikbaar
Kunstenaar
Mieke van Os
Titel
Abstract Oosters landschap Oriënt
Serie
serie kleine werken
Materiaal
Acrylverf, Hout, Markers, Paneel
Afmeting
30 x 30 x 4
Verkoopprijs
€ 575,00

Omschrijving

Abstract Oosters landschap Oriënt.  De sfeer van het Oosten en de geur van kruiden. Een  tweeluik, beide omberkleurig met rode en groene kleuraccenten en een subtiele belijning in goudkleur.  Er ontstaat daardoor een nadrukkelijke verbinding tussen de twee kunstwerken. Ieder schilderij is een kunstwerk op zichzelf  en samen vormen ze een duo. Ze zijn op hetzelfde moment vanuit hetzelfde kleurenpalet geschilderd. De verschillende sets combineren met elkaar. Zo kunt u het abstract Oosters landschap Oriënt I en II combineren met het abstract expressieve landschap Colours and Lines I en II, of met het abstract figuratieve landschap Myth I en II of een andere set van de kunstenaar.  Alle hebben eenzelfde neutrale lijst in dezelfde maatvoering. Met zijn tweeën, met zijn vieren, met zijn zessen of meer: met elkaar vormen ze een rustig samenhangend geheel. Verandert u een keer van interieurinrichting of misschien wel van huis? Ook dan vinden de werken altijd wel een plek waar ze goed tot hun recht komen.

De geschatte verzendkosten zijn € 40,00. Mocht het verzendhuis een hogere prijs hanteren, dan wordt deze doorberekend. Met plezier breng ik het tweeluik (€ 0,21 per kilometer, retour) naar u thuis.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×