Past and Present

Door Mieke van Os

Beschikbaar

Past and Present Figuren als schimmen. Een impressie van een groep mensen. In mix media met toepassing van een collagetechniek. Gebruik van zelfgemaakte tempera naar eigen recept, fresco-achtig.

Kunstenaar
Mieke van Os
Titel
Past and Present
Materiaal
Acrylverf, Dibond, Markers, Mixed Media, markers, schellak, eitempera, papier, ecoline
Afmeting
54 cm h x 74 b x 4 D cm
Verkoopprijs
€ 1160,00

Omschrijving

Een impressie van een groep mensen. Mensfiguren zwevend door tijd en ruimte.  Op aluminium, in mix media, met tempera naar eigen recept in een collagetechniek. In de manier van werken heb ik gezocht naar een fresco-achtig effect onder invloed van fresco’s uit de Oudheid.

De mensfiguren zweven en zwerven als schimmen door de tijd en de ruimte.  Zij begeven zich min of meer los van elkaar door de ruimte, door het leven. Toch raken ze elkaar vaak rakelings, er is nog verbinding, een band met elkaar.  Bovenin zijn drie eieren afgebeeld. Deze staan voor een nieuw begin, een nieuwe start, voor nieuw leven. Ze staan ook letterlijk voor een nest, een thuis. Voor een gevoel van bescherming en veiligheid, van waaruit je de wereld kunt ontdekken en waarop je steeds kunt terugvallen. Vlinders vliegen tussen de mensen door. Een vlinder staat voor transformatie, voor hoop. Om een link te leggen met het verleden heb ik in de breedte onderaan mijn naam in hiërogliefen toegevoegd.

We leven in een tijd met veel liefde en bescherming, maar ook met veel verwarring en zelfs angst. Dat is iets van alle tijden. Het speelde in de Oudheid en ook tegenwoordig. Toch lijkt alles in een versnelling te komen en uit balans te raken. Misschien nu meer dan ooit. We leven op een kantelpunt. Ik hoop dat je een plek hebt waar je je thuis voelt, een fijn en privé nest. Ik hoop dat het goed met je gaat. Houd de moed erin. Laten we met elkaar bouwen aan een mooie wereld, waarin we omkijken naar elkaar en waarin we goede voorouders zijn voor de generaties na ons.

[Indicatie verzendkosten* € 40, 00. Mocht volgens opgave van de verzender MyParcel  – PostNL dan wel DHL – het vrachttarief gelden in verband met afmeting/ wijze van verpakken / verzekerd versturen in NL, dan is dat ook het doorberekende verzendtarief voor verrekening. In overleg met u kan ik het werk ook persoonlijk overhandigen, met plezier!, tegen de kilometers retour  à  €0,21 per kilometer ;  de kosten voor het verpakken naar het buitenland evenals de verzendkosten kennen strikte voorschriften  en beide worden integraal doorgerekend, deze verschillen per continent.]

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×