Enjoy the bright sunny colors and experience lust for life

Door Mieke van Os

Beschikbaar

Enjoy the bright sunny colors and experience lust for life. Een paradijselijk (strand) landschap. Invloeden van Hockney, Van Gogh en Derain. Houten baklijst in babyblauw.

Kunstenaar
Mieke van Os
Titel
Enjoy the bright sunny colors and experience lust for life
Materiaal
Dibond, Hout, Mixed Media, Olieverf, pasta, medium, gesso, vernis, krijtverf, waskrijt
Afmeting
124 H x 84 b x 4 D cm
Verkoopprijs
€ 1380,00

Omschrijving

Een paradijselijk (strand) landschap in kleurrijke kleuren. Utopie – Dystopie. Het landschap is een beetje dubbelzinnig, want waar zijn we? Wat doen we hier? Zijn we alleen? Waarheen leidt het lommerrijke zandpad? Leidt het eigenlijk wel ergens naartoe? Is het wel zo paradijselijk? Jawel, zeker wel, want de omgeving nodigt uit om van het uitzicht te genieten. Van de bloemrijke struiken, de warme tinten van het leven en het weelderige, frisgroene gras. Het nodigt je uit om na te denken over de dagen en momenten die voor je liggen. De zekerheid van een horizon die in de toekomst ligt, hoe vaag die soms ook lijkt. Gewoon ‘relaxen en even zijn’. Ook leuk.
🏖️ 🌴🌊🐬
Het werk is opgebouwd uit zonnige, sprekende kleuren. In het werk herken je de opzet van een Hockney, die eigenlijk speelt met het niet hebben van een perspectief. De toetsen zijn hier en daar zoals die van Van Gogh, streepjes en vlekjes. De kleuren sprankelen zoals dat ook te zien is in de werken van Derain. Hoe dan ook: het is een ‘Mieke van Os’.  Het is mijn vertaling van een paradijselijk (strand) landschap.  Ik heb alvast een plekje voor u gereserveerd!
🏖️ 🌴🌊🐬
– Publicatie Few harts like theirs. (pagina’s 44-45).  Linking Worlds.
– Expositie Galerie Krek Wak Wou, Bocholt, BE, mei 2023
– Expositie van de 4 Kempische academies Arendonk, Mol, Noord-Limburg, Turnhout. Geselecteerde werken. Curator Stijn Lauwers. Looptijd juni – augustus 2023.

*

[Indicatie verzendkosten* € 40, 00. Mocht volgens opgave van de verzender MyParcel  – PostNL dan wel DHL – het vrachttarief gelden in verband met afmeting/ wijze van verpakken / verzekerd versturen in NL, dan is dat ook het doorberekende verzendtarief voor verrekening. In overleg met u kan ik het werk ook persoonlijk overhandigen, met plezier!, tegen de kilometers retour  à  €0,21 per kilometer ;  de kosten voor het verpakken naar het buitenland evenals de verzendkosten kennen strikte voorschriften  en beide worden integraal doorgerekend, deze verschillen per continent.]

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×