Enjoy the golden glow

Door Mieke van Os

Beschikbaar

Een weelderige bos bloemen, in een klassieke vaas, op een stevige houten balk. Warme herfstkleuren met een gouden gloed om samen de overgang van de herfst naar de lente te overbruggen.

Kunstenaar
Mieke van Os
Titel
Enjoy the golden glow
Materiaal
Dibond, Hout, Mixed Media, Olieverf
Afmeting
104 cm h x 104 cm b x 3 cm d
Verkoopprijs
€ 1120,00

Omschrijving

Geniet van de gouden glans van de herfst,  terwijl je uitkijkt naar de komst van de lente. Een weelderige bos bloemen, in een klassieke vaas, op een stevige houten balk. Warme herfstkleuren met een gouden gloed. Verwijzend naar de spetters van het gouden uur, het warme avondlicht vangend in penseelstreken. Een fijn boeket om de overgang van de herfst naar de lente te overbruggen.

“Bloemen verwelken, schepen vergaan, maar mijn weelderige bos bloemen blijft bestaan.”  Een kwinkslag op een oud poëzie beeldgedicht uit mijn jeugd.

Wonend in Nederland kun je niet om de Hollandse Meesters heen. Wonend in de voormalige kunstkolonie Heeze breng ik een ode aan het bloemstilleven.  Geïnspireerd door Vincent van Goghs ‘Nature Morte: Vase aux Glaïciels’ (1886). Ook Domein Oogenlust met zijn boeketkunstenaars is voor mij een bron van inspiratie. Geniet van deze bloemenpracht. Een goed gevulde vaas om je huis elke dag op te fleuren en kleur te geven, het hele jaar door.

Enjoy the golden glow while longing for spring! Een mooi schilderij in een walnootbruine / zwarte lijst met een subtiel patroon.

#stilleven #bloemen #boeket #goudkleurig #klassiek #herfstkleuren #winterboeket

[Indicatie verzendkosten* € 40, 00. Mocht volgens opgave van de verzender MyParcel  – PostNL dan wel DHL – het vrachttarief gelden in verband met afmeting/ wijze van verpakken / verzekerd versturen in NL, dan is dat ook het doorberekende verzendtarief voor verrekening. In overleg met u kan ik het werk ook persoonlijk overhandigen, met plezier!, tegen de kilometers retour  à  €0,21 per kilometer ;  de verpakking voor het buitenland is strikt omschreven evenals de verzendkosten naar het buitenland en deze  worden integraal doorgerekend, deze verschillen per continent.]

 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×