Gezellig samen eten

Door Mieke van Os

Beschikbaar

Gezelligheid. Een typisch Nederlands woord. Het toppunt van gezelligheid is samen dineren, de tijd nemen om elkaars verhalen te horen en lekker bij te kletsen.

Kunstenaar
Mieke van Os
Titel
Gezellig samen eten
Materiaal
Acrylverf, Dibond, Hout, Mixed Media, Olieverf
Afmeting
74 cm h x 74 cm b x 4 cm d
Verkoopprijs
€ 980,00

Omschrijving

Gezellig samen eten en plezier maken. ‘Gezellig’: een typisch Nederlands woord. Voor velen is het toppunt van gezelligheid om samen te dineren, de tijd te nemen om elkaars verhalen te horen en lekker bij te kletsen. Heerlijk toch? Typisch Hollands zijn ook de stamppotten. Zure kool met worst, boerenkool met een kuiltje jus of hutspot. Stevig eten in knallende kleuren.  Met deze groenteschotel haalt u de vitamientjes in huis. Verse groenten, sappig fruit, daar kom je de seizoenen wel mee uit.

Samen eten verbindt, geeft je het gevoel thuis te zijn, erbij te horen en ertoe te doen. Samen kunnen we een toekomst maken waarin niemand aan zijn lot wordt overgelaten. Kom en sluit je aan. Aan tafel. Eating together, having fun. Enjoy your dinner!

#eten #groenten #herfstkleuren #winterkost #stamppot #food

[Indicatie verzendkosten* € 40, 00. Mocht volgens opgave van de verzender MyParcel  – PostNL dan wel DHL – het vrachttarief gelden in verband met afmeting/ wijze van verpakken / verzekerd versturen in NL, dan is dat ook het doorberekende verzendtarief voor verrekening. In overleg met u kan ik het werk ook persoonlijk overhandigen, met plezier!, tegen de kilometers retour  à  €0,21 per kilometer ;  de verpakking voor het buitenland is strikt omschreven evenals de verzendkosten naar het buitenland en deze  worden integraal doorgerekend, deze verschillen per continent.]

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×