Have a happy day

Door Mieke van Os

Beschikbaar

Planten, dieren en mensen leven samen in één ecosysteem. Geen toeval. De prachtige koraalriffen, de meest fantastische vissen, de schaduwrijke bomen, de voorbijdrijvende wolken, de kleurrijke tulpen.

Kunstenaar
Mieke van Os
Titel
Have a happy day
Serie
Bloemen Natuur ecosysteem
Materiaal
Olieverf, Mixed media, op aluminium paneel
Afmeting
100 x 70 x 0,4 cm, 104 x 74 x 4 cm ingelijst
Oplage
Unicum
Verkoopprijs
€ 1260,00

Omschrijving

Planten, dieren en mensen leven samen in één (1!) ecosysteem. Dat is geen toeval. De prachtige koraalriffen, de meest fantastische vissen, de schaduwrijke bomen, de voorbijdrijvende wolken, de kleurrijke tulpen. Ze zijn altijd verwant en afhankelijk van elkaar. Laten we een goede voorouder zijn voor de generaties na ons. Laten we voor elkaar zorgen. Dan zijn en blijven we gelukkig. Samen.

Vaas in papierklei: kunstcollectie van Paola Paronetto

104 h x 74 w x 4 d cm

Olieverf, mix media (inkt, olie pastels, gesso, vernis ) op aluminium.  Voorzijde ondertekend ’22, achterzijde ondertekend ’23 [na drogen en inlijsten], frame zacht blauwgrijze houten baklijst, certificaat unicum, hangklaar.

#figuratief #klimaatkunst #flora #natuur #onderwaterwereld #blauw # Nederland #seizoenen

[Indicatie verzendkosten* € 40, 00. Mocht volgens opgave van de verzender MyParcel  – PostNL dan wel DHL – het vrachttarief gelden in verband met afmeting/ wijze van verpakken / verzekerd versturen in NL, dan is dat ook het doorberekende verzendtarief voor verrekening. In overleg met u kan ik het werk ook persoonlijk overhandigen, met plezier!, tegen de kilometers retour  à  €0,21 per kilometer ;  de verzendkosten naar het buitenland worden integraal doorgerekend, deze verschillen per continent.]

 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×