Iridescent Dream

Origineel olieverf schilderij van Lotte Teussink, waarop een fantasie- en droomwereld te zien is. Een kunstwerk waarin de kijker zich kan verliezen, en kan afreizen naar een parallel universum.

Kunstenaar
Lotte Teussink
Titel
Iridescent Dream
Materiaal
Doek, Olieverf
Afmeting
100 x 140 cm
Verkoopprijs
€ 3800,00

Omschrijving

Dit is een origineel olieverf schilderij van Nederlandse kunstenaar Lotte Teussink, waarop een fantasie- en droomwereld te zien is. Een kunstwerk waarin de kijker zich kan verliezen, en kan afreizen naar een parallel universum. Lotte heeft dit werk geschilderd in 2018. Haar fascinatie gaat naar het afbeelden van een wereld buiten de ‘realiteit’. Steeds meer raakt zij geïnspireerd door de werelden die ontstaan in haar hoofd, en worden vertaald via het doek, waarbij zij zichzelf de vraag stelt waar deze werelden vandaan komen? Waarom ontstaan ze zoals ze ontstaan? Wat is de betekenis van het bestaan van deze imaginaire beelden?

Iridescent Dream is gemaakt met olieverf op doek, en wordt geleverd in een houten baklijst. Verzending/levering is volledig verzekerd en wordt verzorgd zonder bijkomende kosten.

NB Bij levering buiten Nederland wordt het canvas van het frame afgehaald en opgerold verzonden. Een lijstenmaker kan het schilderij opnieuw opspannen.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×