Landschap Colours and Lines

Door Mieke van Os

Beschikbaar

Colours and Lines I en II vormen een tweeluik in de serie kleine abstracte werken. Naar eigen smaak aan te vullen met andere tweeluiken.

Kunstenaar
Mieke van Os
Titel
Landschap Colours and Lines
Serie
serie kleine werken
Materiaal
Acrylverf, Hout, Markers, Paneel, paneel, industrieel krijt, hout, mmarkers
Afmeting
30 x 30 x 4
Verkoopprijs
€ 575,00

Omschrijving

Landschap Colour and Lines. Een landschap van een kleurrijke waterpartij met stilistische lelies en een lommerrijke bosrand. Waterblauw is de hoofdkleur van dit abstract expressieve tweeluik Colours and Lines.  Beide werken hebben een onderscheidende, lijn in industrieel wit krijt. Het ene kunstwerk onderaan en het andere bovenaan.  Er ontstaat daardoor een nadrukkelijke verbinding tussen de twee schilderijen. Door deze belijning krijgt het werk een abstracte en heldere touch.

Ieder werk op zichzelf vormt een klein kunstwerk. Ieder kunstwerk maakt deel uit van de serie kleine werken. De serie omvat duo’s, waarvan ieder tweeluik telkens een set vormt. Zo dus ook dit expressieve landschap Colours and Lines I en II. Combineer de set met bijvoorbeeld het abstract geometrische Blowing Branches I en II of het abstract figuratieve Myth I en II of een andere set van de kunstenaar. Verschillende sets zijn met elkaar te combineren en hebben alle een neutrale lijst in dezelfde maatvoering. Met zijn tweeën, met zijn vieren, met zijn zessen of meer: met elkaar vormen ze een rustig samenhangend geheel.  Verandert u een keer van interieurinrichting of misschien wel van huis? Ook dan vinden de werken  altijd wel een plek waar ze goed tot hun recht komen.

De geschatte verzendkosten zijn € 40,00. Mocht het verzendhuis een hogere prijs hanteren, dan wordt deze doorberekend. Met plezier breng ik het tweeluik (€ 0,21  per kilometer, retour) naar u thuis.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×