Lost Paradise

Door Mieke van Os

Beschikbaar

De omgeving nodigt uit om van het uitzicht te genieten. Van de bloemrijke struiken, de warme tinten van het leven en het weelderige, frisgroene gras. Een toevluchtsoord: een lonkende belofte.

Kunstenaar
Mieke van Os
Titel
Lost Paradise
Materiaal
Dibond, Mixed Media, Olieverf
Afmeting
124 x 84 x 4
Verkoopprijs
€ 1120,00

Omschrijving

Lost Paradise : Waar zijn we? Wat doen we hier? Zijn we alleen? Waar leidt het lommerrijke pad naartoe? Leidt het eigenlijk wel ergens naartoe? Je hebt het gevonden, het verloren paradijs.

De omgeving nodigt uit om van het uitzicht te genieten. Van de bloemrijke struiken, de warme tinten van het leven en het weelderige, frisgroene gras. Het nodigt je uit om na te denken over de dagen en momenten die voor je liggen.

Het verlangen naar een meer utopische wereld, is iets van alle tijden. In werkelijkheid is die misschien niet gemakkelijk te verwezenlijken, maar in de kunst bestaat die. Van alle tijden zijn ook de schilderijen als een plek om (van) te dromen. Een toevluchtsoord: de belofte van een lonkende horizon, hoe vaag of verafgelegen die soms ook lijkt. Jouw Lost Paradise: een heerlijke plek vol van een blauwe lucht, zuurstof en stilte: een plek om gewoon te ‘relaxen’ en ‘alleen even te zijn’.

[Indicatie verzendkosten* € 40, 00. Mocht volgens opgave van de verzender MyParcel  – PostNL dan wel DHL – het vrachttarief gelden in verband met afmeting/ wijze van verpakken / verzekerd versturen in NL, dan is dat ook het doorberekende verzendtarief voor verrekening. In overleg met u kan ik het werk ook persoonlijk overhandigen, met plezier!, tegen de kilometers retour  à  €0,21 per kilometer ;  de verzendkosten naar het buitenland worden integraal doorgerekend, deze verschillen per continent.]

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×