Frank Keiren

Frank altijd op zoek naar de balans tussen kleur, vorm en structuur. Een diepe gelaagdheid is een uiting van die zoektocht.

Schilderen zit in het bloed

Frank Keiren is in 1963 geboren in Venlo. Schilderen en tekenen zit al in zijn bloed zolang hij het zich kan herinneren. Grotendeels noemt hij zich autodidact maar hij is zich gaan verdiepen in portretschilderen van 2016-2018 bij Portretschool Amsterdam. Vanuit realistisch schilderen naar figuratief en nu de laatste tijd abstract/expressionistisch.

Zijn eigen binnenwereld op een intuïtieve manier verbeelden geeft vrijheid en een mooie manier om zijn gevoelens in beelden te vertalen. In Frank’s schilderijen is hij altijd op zoek naar de balans tussen kleur, vorm en structuur. Een diepe gelaagdheid is een uiting van die zoektocht. Het creëren van een spannend beeld waarin de toeschouwer wordt aangezet tot verwondering en verstilling is de intentie.

Schilderen is voor hem de enige manier om volledig in het hier en nu te zijn.

  • Kunstschilder

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×