Over ons

Online kunstgalerie

De collectie kunst bij OpzoeknaarKunst is heel divers, modern, onderscheidend van hoge kwaliteit en betaalbaar. U koopt rechtstreeks van de kunstenaars. Het is kunst van kunstenaars van nu met eigentijdse kunst! Kunst van NU voor de huizen van NU.
Kunst van gevestigde kunstenaars en tevens nieuw talent. Zij exposeren hier online een grote collectie kunstwerken voor iedereen die op zoek is naar iets moois en unieks voor in huis of op de zaak.

Wij zijn 24/7 OPEN

Dat is het handige van online zoeken, het kan altijd, 24/7.
Je kan ons tijdens kantooruren bellen, e-mailen of whats-appen, wij antwoorden je zo spoedig mogelijk.
Team opzoeknaarKunst helpt graag bij jouw zoektocht naar het juiste kunstwerk.

Kosten verzending

De kosten voor het verzenden van uw kunstwerk binnen Nederland staan aangegeven op de website bij aankoop, deze betaalt u vooraf. Dit is altijd een reële prijs voor verpakken en brengen of opsturen. Mochten de werkelijke verzendkosten erg blijken af te wijken, omdat u bijvoorbeeld op een eiland woont, kan de kunstenaar hierover andere afspraken met u maken. De kunstenaar neemt zelf, binnen 1 week, contact met u op om de levering met u af te stemmen.

Heeft u voorkeuren dan kunt u dat aangeven via ons contact formulier, of met de kunstenaar bespreken wanneer die contact met u opneemt.

Voor verzending naar het buitenland is er altijd een prijsopslag te betalen, bovenop het bedrag dat op de website genoemd staat. Hoeveel dat is is natuurlijk afhankelijk van het leveringsadres. Dit opslagbedrag bespreekt de kunstenaar met u voor verzending en betaalt u vooraf aan de kunstenaar zelf.

De lijntjes zijn kort en we proberen altijd te helpen wanneer u vragen heeft, bel ons gerust.

Kunstadvies

Iedereen kan bij ons terecht voor kunstadvies. Door een groot kunstenaarsnetwerk en kennis van en over hun werk, kunnen wij particulieren en bedrijven voorzien van een deskundig advies over een eventuele kunstaanschaf.

Wij gaan op zoek naar kunst die bij jou persoonlijk of jouw werkomgeving past en de uitstraling van het bedrijf benadrukt. Alvast inspiratie opdoen? Kijk bij onze kunstenaars of kunstcollectie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier voor meer informatie Kunstadvies

info@opzoeknaarkunst.nl
Sheila Haasnoot
06 42621622

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×