Paulo Ferreira

De kleurrijke abstracten van Paulo zijn letterlijk ramen naar je ziel. Het licht speelt met zijn kleurgebruik, en dat geeft een prachtig effect in de dikke lagen verf.

Paulo Ferreira, is Braziliaan en Nederlander. Hij woont en werkt hier al ruim 24 jaar. Zijn kunst moet je echt live gezien hebben om het te beleven. Zo veel warmte en gevoel geven zijn grote abstracten je.  ‘Windows to a Dream’ en ‘Circles of life’ worden ze ook wel genoemd, en dat zijn ze.

‘I pass by on this amazing planet with the firm determination that life itself, joy, happiness and love are my fragrances.’

  • Kunstschilder

Met zijn Braziliaanse roots, zijn kleurrijke sprankelende persoonlijkheid en zijn gave om kunst te laten ‘leven’, is Paulo kunstenaar Pur Sang. Hij geniet van het leven en is vol verhalen. Zijn levenspad heeft hem vele reizen doen maken en vele culturen laten ontdekken. Zijn visie is ontwikkeld en hij heeft respect voor iedereen die goed in het leven staat, goed doet en respect toont.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×