Poppy-love

Door Jacques Splint

Beschikbaar

Met behulp van AI gemaakt portret in heldere kleuren gedrukt op aluminium-dibond, geborsteld of zacht glanzend.

Kunstenaar
Jacques Splint
Titel
Poppy-love
Serie
Poppy-love
Materiaal
Dibond, Fotoprint
Afmeting
100 x 75 cm
Oplage
1/20
Verkoopprijs
€ 375,00

Omschrijving

Poppy-Love is een foto uit Jacques surrealistische reeks portretten. De hoofdkleuren rood en blauw/aqua worden vaak gebruikt en de zachte tonen worden gecombineerd met harde lijnen, een bijna futuristische inslag.

Ai

Ai is als nieuwe techniek veel bekritiseerd – het zou kunstenaars en vormgevers werkeloos maken – maar volgens Jacques is het tegendeel het geval. Toen fotografie zijn intrede deed, vreesden schilders ook voor hun beroep. Hierdoor gingen schilders andere technieken en kunstvormen ontwikkelen, en we weten dat dit heeft geleid tot prachtige hedendaagse kunst. Fotografie ontwikkelde zich intussen tot een zelfstandige kunstvorm. Ook AI is zo’n nieuwe techniek, met bedreigingen maar ook nieuwe mogelijkheden. Daar is Jacques naar op zoek, om nieuwe kunst te introduceren naast de bestaande kunstvormen.

Afgedrukt op  dibond-aluminium. Waarschijnlijk ben je al wel bekend met een foto op aluminium. Toch leggen we je nog graag even uit wat een foto op dibond-aluminium nu precies is. Een afdruk op aluminium is een soort sandwichpaneel. Dit is een 3 mm dik paneel dat bestaat uit drie lagen, waarvan de bovenste laag aluminium, zacht metallic glanzend, is bedrukt. 

 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×