In kunst ben je vrij

Kunst, het doet iets met je, letterlijk. Kijken en genieten van kunst zet letterlijk je hersenen aan het werk. Dat is zowaar wetenschappelijk bewezen. Er wordt dan een stofje aangemaakt, het zogenaamde geluks-hormoon. Kunst maakt dus letterlijk gelukkig!

Je bent natuurlijk vrij om  er iets van te vinden, mooi of niet. Gelukkig maar. Kunstenaars maken namelijk hun kunst ook in vrijheid, wat zij willen laten zien, wat zij willen laten beleven en voelen. En dan zijn zij ook nog vrij in hun manier om dat uit te drukken, met de materialen van hun keuze!
Het is die vrijheid die we, vooral in deze eeuw, terug zien in de kunst. Olieverf en niets anders dan olieverf, dat is al lang niet meer zo. Kunstwerken, beelden en schilderijen of een combi daarvan, worden gemaakt van zeer uiteenlopende materialen, in verschillende vormen en met allerlei technieken, ook moderne technieken.

Denk hierbij aan het 3D printen of fotografie of het maken van een vaas van een beschilderd linnen doek.
Dit laatste doet Anke Gielen. Eerst schildert zij een kunstwerk op linnen, heel intuitief en vrij, daarna maakt zij hiervan 1 of meerdere vazen, die ze met gouddraad omrand, heel chique en stijlvol.

Geniet van de vrijheid om kunst te maken en om van kunst te genieten, op je eigen wijze!

NJOY ART

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×