Variatie in huis

Je huis

Dat wil je graag zo inrichten en stijlen zodat je er gelukkig van wordt, toch? De laatste jaren is het leuk om te gaan snuffelen, rond te kijken, op zoek te gaan naar die spulletjes die bij jou passen. Niet meer alle meubels in 1 stijl en overal hetzelfde behang. Niks daarvan. Spelen met je interieur, dat is leuk!

Datzelfde geldt voor kunst. Een kunstwerk dat jou aanspreekt, waar jij helemaal weg van bent, dat past altijd in je huis, bij jouw stijl!
Vroeger zei ik tegen mijn klanten “je moet kunst nooit bij je gordijnen kopen, maar bij je hart”, maar daar ben ik van terug gekomen. Kunst die jij uitzoekt, past vaak al bij die gordijnen, het is namelijk ook jouw stijl. De een wil druk, de ander kleurrijk en een derde naturel.

Maar laat je vooral nog steeds leiden door je hart, wordt verlieft op kunst! En speel met je kunstwerk. Het hoeft niet meer perse in het midden achter de bank, het mag er ook naast, of half naast, op het streepjesbehang of bovenop de kast, wat jij leuk vindt!
O ja, en nooit alles van een en dezelfde kunstenaar, maar juist variëren en je zal snel merken dat het ontzettend leuk is om met kunst te spelen.

Ga maar eens lekker rondsnuffelen in onze kunstcollectie en wie weet vindt jij jouw droomkunst.

Liefs, Sheila

Poppy-Love 2

 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×