Jacques Splint

Met behulp van AI gemaakte portretten en abstracte landschappen in heldere kleuren gedrukt op aluminium-dibond.

Mystiek realisme

Jacques is van huis uit fotograaf maar sinds kort ook actief in het maken van kleurrijke, fantasievolle portretten en landschappen met behulp van AI. Hij houdt van heldere, kleurrijke composities, liefst afgedrukt op grote formaten en daarmee geschikt om kleur te brengen in moderne interieurs. Zijn werken zijn scherp, kleurrijk en helder.

Jacques woont in Eindhoven en heeft als fotograaf geëxposeerd in Geldrop, Eindhoven en Ootmarsum. Sinds enige tijd heeft hij zich gespecialiseerd in het gebruik van AI. Deze techniek maakt het mogelijk met behulp van tekst en foto’s nieuwe beelden te genereren. Door hiermee op een speelse en creatieve manier mee om te gaan is hiermee werk te maken dat afwijkt van fotografie en schilderkunst en daarmee een nieuwe categorie toevoegt aan kunst.

 

Ai

AI is een nieuwe techniek, met bedreigingen maar ook nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Daar is Jacques naar op zoek, om nieuwe betaalbare kunst te introduceren naast de bestaande kunstvormen.

  • Fotograaf
  • AI kunstenaar
Sta open voor nieuwe ervaringen
Als je niet al te ver weg woont komt Jacques het zelf brengen.
Afmeting van de kunstwerken is variabel rechthoekig bijvoorbeeld van 50 x 70 cm tot 80  x 120, vierkant tot 110 x 110 cm of rond tot diameter 110 cm. Afgedrukt op dibond-aluminium

Waarschijnlijk ben je al wel bekend met een afdruk op aluminium. Toch leggen we je nog graag even uit wat een foto op dibond-aluminium nu precies is. Een afdruk op aluminium is een soort sandwichpaneel. Dit is een 3 mm dik paneel dat bestaat uit drie lagen, waarbij het werk is afgedrukt op geborsteld (mat) of glad aluminium (zacht glanzend).  De voorkeur kan bij bestelling worden opgegeven. 

De kunstwerken worden aan de onderkant subtiel voorzien van een signatuur van Jacques. Op de achterkant staat de oplage, bijvoorbeeld 2/15.

 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×