Miranda

Door Kien Hertoghs

Beschikbaar

Steltloper Miranda, mooi hoog op haar poten, laat je verrassen door de binnenzijde van de lades.

Kunstenaar
Kien Hertoghs
Titel
Miranda
Serie
Steltloper
Materiaal
Hout, Kunstpost, Lak
Afmeting
h120 b49 d30
Oplage
Unicum
Verkoopprijs
€ 1500,00

Omschrijving

Na 15 jaar ballingschap met haar vader Prospero is Miranda (the Tempest) een intelligente en goed opgeleide vrouw, maar zonder enige kennis van de wereld. Als ze Ferdinand ontmoet kan ze haast niet geloven dat hij echt is.
Maar Prospero maakt het ze lastig: als volleerd goochelaar doet hij zich in verschillende gedaantes voor om de twee te hinderen, maar dat mag niet baten: ze worden stapelverliefd.
Als hij uiteindelijk zijn gedaanteverwisselingen onthult roept Miranda uit: “Oh wonder! How many goodly creatures are there here! Oh brave new world, that has such people in it.”

Upcyclede kunst

Oude, bestaande kastjes worden gerestaureerd en kaal geschuurd.
De poten worden vervangen door sterke takken.
Door de dynamiek tussen de grillige, ruige takken en de keurig geschaafde kastjes komen ze tot leven. Er ontstaan karakters die uitdagen, verlegen zijn, wulps soms, stoer of brutaal.
De namen die ze krijgen zijn ontleend aan overeenkomende karakters uit de werken van Shakespeare, om de unieke aard van de objecten te benadrukken.
De fraai beklede laadjes vormen een mooi verrassingselement.

Hoewel de steltlopers breekbaar en frêle ogen, zijn ze stabiel en gebruiksvriendelijk. Bestaande houten klokjes en schilderijlijsten ondergaan een soortgelijke behandeling.
Vanzelfsprekend is elke object uniek.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×