Ute’s Orchideen

Door Gunda Frick

Beschikbaar

These Orchids were beautifully blooming in my mother-in-law's house. I had to capture the beauty and colors of these unique flowers.

Kunstenaar
Gunda Frick
Titel
Ute’s Orchideen
Materiaal
Acrylverf, Doek
Afmeting
90 x 90 x 4 cm
Oplage
Unicum
Verkoopprijs
€ 980,00

Omschrijving

Bloemen schilderijen met groot realisme gehalte, prachtige kleuren op het doek, voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Gunda Frick is een Duitse kunstenares die in Nederland woont. Al 23 jaar verhuisde ze van over de hele wereld
Van Hamburg naar Californië, Chicago, Hong Kong en nu Eindhoven. Haar hele leven is ze omringd geweest door creëren, schilderen,
werken met verschillende mediums om de schoonheid om haar heen vast te leggen. Door haar vele verhuizingen heeft ze veel verschillende invloeden gekregen qua schilder technieken en stijlen. Ze verkende aquarel, acryl en olieverf.

Sinds het begin van de pandemie heeft Gunda besloten om een fulltime kunstenaar te zijn en zo haar een passie voor bloemen te delen. Ze concentreert zich op schilderen met acrylverf en verschillende mediums waarmee ze een realistisch ogende schilderijen realiseert.

Vanwege haar heel eigen kunststijl (bloemen) besteedt ze veel ook tijd aan het maken van foto’s van bloemen en de natuur om haar heen. Bij het zien van een bepaalde afbeelding, roept het canvas en dan weet ze meteen dat het voor altijd op canvas moet worden bewaard.

Levering binnen Nederland voor 35,-
of op halen in Eindhoven

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×